Avenging Over-Achievement

Flat Out Get It

Fint med dekorationsmålning

Det är så fint med dekorationsmålning tycker jag, det ger mer liv och det blir mer personligt. Ja det är verkligen fint och något som man borde satsa mer på. Det är verkligen något som jag skulle vilja ha och det skulle vara väldigt fint att ha i våra trappuppgång också.
Ja det blir som en tavla och det blir mer hemtrevligt och det känns mer som att man tar hand om det och det är så fint och så bra när man känner att man får till det som man vill.

Finns många fina motiv att välja på 

Ja det är härligt att det finns så många härliga motiv att välja på och man vill ju ha ett motiv som man känner är tilltalande och vackert och något som man kan kolla länge på men att man hela tiden upptäcker nya saker och nya små detaljer. 
Ja det finns verkligen så mycket som man kan göra och som kan vara så bra och fint. Det är bra och något som man kan tänka på. 
Det skulle vara kul att få måla det själv, det kan jag tänka mig är väldigt kul och det skulle vara ett roligt projekt att hålla på med.
Såklart lite svårt att bestämma sig för vilket motiv som man ska välja på men det är ju lite kul och det är ett härligt problem om man kan kalla det det. Ja det är så kul att det finns så mycket som man kan göra hemma för att det ska bli lite roligare och att man ska få det att bli så som man ha tänkt sig. Det finns mycket fint och bra som man kan göra och det gäller att bestämma sig för något av det och se till att det blir sådär fint som man vill ha det och som det säkert kommer att bli.